4 PERSONER KØDBOLLER |
TILBEHØR |
ØKOLOGISK
Boller i kokoskarry
Rør kødet med soja. Tilsæt de øvrige ingredienser til farsen. Bring 1 liter vand i kog i en stor gryde med ½ tsk salt. Form farsen til ca. 20 små boller og kom dem i vandet. Lad dem koge i ca. 10 minutter, tag dem op, og læg dem på en tallerken. Gem kogevandet.
Tilsæt gurkemeje til risene og kog dem efter anvisning på pakken.
Svits løg og karry i smør i en gryde. Rør melet i og tilsæt kogevandet under konstant piskning. Skræl æblerne og gulerødderne, skær dem i tern, og kom dem i saucen. Tilsæt kokosmælken. Smag til med salt og peber. Spæd saucen op med lidt kogevand, hvis den er for tyk. Kom kødbollerne i saucen, og lad dem småkoge i ca. 5 minutter. Tilsæt bønnespirerne.
Server retten med kogte ris, ristede cashewnødder og koriander.