INGREDIENSER
4 PERSONER 200 g tynde øko nudler 250 g øko oksekød i strimler
|
DRESSING: |
ØKOLOGISK
NUDELSALAT MED SPRØDE GRØNTSAGER & OKSEKØD
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik, og snit alle grøntsagerne meget fint. Hak chili, koriander og cashewnødder groft, og bland det med de øvrige grøntsager. Rens svampene, og skær dem ud i kvarte.
Steg oksekødet i olie på en varm pande, indtil det næsten er gennemstegt. Tilsæt soja og svampe, og steg videre i ca. 2-3 minutter.
Anret nudler og grøntsager på et stort fad, og fordel kød og svampe ovenpå. Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til. Hæld dressingen over salaten, og servér med det samme.
Vidste du, at økologi er lig med høj dyrevelfærd. Når du vælger økologisk oksekød, kan du være sikker på, at kvæget har været ude under åben himmel. Det er en god følelse at gå til bords med, ikke?