INGREDIENSER
TIL 2-3 PERSONER
En frittata eller æggekage er både nem og perfekt, hvis du har rester. Fyld den med kål, squash, kød eller andet du har lyst til.
Fyld 100 g øko palmekål eller øko grønkål 300 g kogte øko kartofler Øko olivenolie |
Fritteta 6 øko æg 2 dl øko yoghurt 1 tsk øko dijonsennep 100 g revet øko ost Salt og peber
Topping Lidt plukket øko oregano
Tilbehør Godt øko rugbrød
|
ØKOLOGISK
FRITTATA MED KARTOFLER
FYLD
Snit kålen og steg den kort i olivenolie på en varm pande – gerne ovnfast. Kom kartofler ved. De skal ikke tage særligt meget farve. Krydr med salt.
FRITTATA
Pisk imens æg, yoghurt, sennep og ost sammen. Krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne på den varme pande og skru ned for varmen. Steg frittataen ved lav varme, evt. under låg eller sæt frittataen ind i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. eller til æggemassen har sat sig.
SERVERING
Servér frittataen i panden toppet med oregano og med rugbrød til.
HVORFOR VÆLGE ØKOLOGISKE ÆG
Fordi alle økologiske høns kan komme ud i det fri og baske med vingerne.