INGREDIENSER
TIL 3-4 PERSONER
Dressing 3 spsk saft fra en øko citron 4 spsk øko olivenolie 1/2 tskøkosukker 1/2 tsk tørret øko oregano Salt og peber |
Salat 1 øko agurk 1 lille øko rødløg 250 g øko jordbær 100 g øko rucola 100 g øko fetaost Salt og peber |
ØKOLOGISK
SALAT MED JORDBÆR
Jordbær og peber er super godt sammen. Derfor passer den pebrede rucola og et ekstra kværn frisk peber super godt til denne salat. Salaten passer til grillet kød og fisk. Den fungerer også med godt brød til som en simpel frokostret.
Dressing
Rør citron, olivenolie, sukker, oregano, salt og peber sammen.
Salat
Skær agurken i mundrette chunks. Snit løget i slanke både. Nip jord- bærrene, og halvér dem. Vend agurk, rødløg og jordbær med rucola og dressingen. Anret salaten med brud af feta, krydr med salt og peber og servér straks.
Vandmelon aqua fresca
Blend frugtkødet fra en øko vandmelon med 2-3 dl isterninger. Sigt evt. og server straks. Du kan pynte med en skive øko lime.