INGREDIENSER
TIL 4 PERSONER
Blinis: 150 g øko ølandshvedemel 1,5 dl øko sødmælk 1 øko æg 1 knivspids salt 1 knivspids bagepulver 2 spsk øko olie Øko olie til stegning |
Topping: 4 grønne øko asparges 2 store spsk øko yoghurt, naturel lille bundt øko dild Salt og peber 4 skiver god økologisk landskinke |
ØKOLOGISKE
SALTEDE BLINIS MED ASPARGESSALAT LANDSKINKE
Blinis:
Pisk mel, salt og bagepulver sammen. Del æggene og gem hviderne. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen og tilsæt til sidst olien. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Bag bliniene gyldne på en pande i lidt olie (brug gerne en blinispande hvis du har).
Topping:
Knæk den nederste hårde del af aspargesene, skær dem i mindre stykker på skrå og kom dem i kogende vand i 10 sekunder. Nedkøl straks herefter aspargesstykkerne i koldt vand. Lad dem dryppe af i en si. Vend asparges med yoghurt og hakket dild samt salt og friskkværnet peber.
Server blinis med aspargessalat og god skinke.