INGREDIENSER

TIL 8 PERSONER 

2 øko æg

150 g øko sukker

125 g øko hvedemel

1,5 tsk øko bagepulver

1 dl øko mælk

45 g øko smør

2 spsk øko havregryn

 

Topping:

65 g øko smør

110 g brun øko farin

45 g øko havregryn

45 g øko kokosmel

1⁄2 dl øko mælk

ØKOLOGISKE

Drømmemuffins

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Vend mel og bagepulver i dejen. Varm mælk og smør i en lille gryde, og vend det forsigtigt i dejen sammen med havregryn. Fordel dejen i muffinforme, og bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Kom smør, farin, havregryn, kokosmel og mælk i en gryde, og varm det op under omrøring.

Efter 20 minutter tages kagerne ud af ovnen, og fyldet fordeles oven på kagerne, som bages yderligere 3-5 minutter.

Vidste du...

At farven på en økologisk æggeblomme er naturlig og kan variere hen over året? Om sommeren er den meget gul, fordi hønsene får masser af frisk græs at spise.

Se flere opskrifter