INGREDIENSER

TIL 2 PERSONER 

Falafler

15o g øko broccoli

15o g øko kikærter, udblødte eller fra dåse

2 håndfulde øko persille

2 fed øko hvidløg

1 lille øko løg

1 spsk øko spidskommen, stødt

2 tsk salt

Saft af 1-1½ øko citron

Øko olie til stegning

Tahindressing:

Saft af 1 øko citron

1-2 tsk øko tahin

1 spsk koldt vand

Salt

 

Desuden:

Øko fladbrød eller pita

Sprøde, øko grøntsager, f.eks. Hjertesalat, tomat, agurk og kål

 

Økologiske

GRØNNE FALAFLER

(Veganske)

Falafler
Kog broccolien til den er al dente og afdryp og afkøl. Blend broccoli, kikærter, persille, hvidløg, løg, spidskommen, salt og citronsaft til en masse i en foodprocessor eller med en stavblender.

Form ”farsen” til runde kugler. Steg falaflerne i rigeligt olie i en stor, varm wok eller på en stor pande.

Tahindressing
Rør citronsaft med tahin, vand og salt.

Madpakken
Pak falafler med fladbrød, sprøde grøntsager og dressing.

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

Se flere opskrifter