INGREDIENSER

6-8 stk.

Pandekager

2 dl øko mælk

1oo g øko babyspinat

3 øko æg (m)

1 nip salt

1oo g øko hvedemel

Øko olie til stegning

 

Dressing

2 spsk øko yoghurt

1 spsk øko mayonnaise

2 spsk øko parmesan, revet

½ fed øko hvidløg, fintrevet

1 spsk øko hvidvinseddike

½ tsk øko sukker

Salt og peber

 

Fyld til 2-3 wraps

1 øko hjertesalat, snittet

1 øko avocado, i skiver

Lidt øko bladselleri, snittet fint

Evt. strimler af 1 kogt eller

Stegt øko kyllingebryst

Lidt citronsaft

 

 

Økologiske

GRØNNE
PANDEKAGEWRAPS

 

Pandekager

Blend mælk og spinat sammen. Tilsæt æg og salt og pisk mel i. Smør en pande med olie og steg ca. 6-8 tynde pandekager på en varm pande.

Dressing

Rør yoghurt med mayonnaise, parmesan, hvidløg, eddike og sukker. Smag til med salt og peber.

Madpakken

Fyld pandekagerne med salat, avocado, bladselleri og evt. strimler af kylling. Top  med dressing og rul – eller pak dressing ved siden af.

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

Se flere opskrifter