INGREDIENSER
6-8 stk.
Pandekager 2 dl øko mælk 1oo g øko babyspinat 3 øko æg (m) 1 nip salt 1oo g øko hvedemel Øko olie til stegning
Dressing 2 spsk øko yoghurt 1 spsk øko mayonnaise 2 spsk øko parmesan, revet ½ fed øko hvidløg, fintrevet 1 spsk øko hvidvinseddike ½ tsk øko sukker Salt og peber |
Fyld til 2-3 wraps 1 øko hjertesalat, snittet 1 øko avocado, i skiver Lidt øko bladselleri, snittet fint Evt. strimler af 1 kogt eller Stegt øko kyllingebryst Lidt citronsaft
|
Økologiske
GRØNNE
PANDEKAGEWRAPS
Pandekager
Blend mælk og spinat sammen. Tilsæt æg og salt og pisk mel i. Smør en pande med olie og steg ca. 6-8 tynde pandekager på en varm pande.
Dressing
Rør yoghurt med mayonnaise, parmesan, hvidløg, eddike og sukker. Smag til med salt og peber.
Madpakken
Fyld pandekagerne med salat, avocado, bladselleri og evt. strimler af kylling. Top med dressing og rul – eller pak dressing ved siden af.
Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.