INGREDIENSER
Til glasset: 1 glas – størrelse: 1 L 100 g brun øko farin 1 tsk øko bagepulver ½ tsk groft salt ½ tsk vanillesukker 180 g øko hvedemel 50 g hakkede, tørrede øko tranebær 100 g øko sukker 100 g hakket, sød øko lakrids 100 g hakket, hvid øko chokolade For en mere intens lakridssmag tilsæt 1 spsk øko lakridspulver
|
Modtageren skal tilsætte: 1 sammenpisket øko æg 100 g smeltet øko smør |
ØKOLOGISKE
Jule-cookies med hvid chokolade, lakrids og tranebær
Hvad med at give en krukke økologisk julehygge til én, du har kær? Når du bruger økologisk hvedemel, skal du i det mindste ikke bekymre dig om rester af sprøjtegifte.
Tag et glas på ca. 1 liter. Læg brun farin i bunden og tryk det let ud, så det danner et fint lag. De øvrige ingredienser fordeles nemmere – ryst evt. glasset let efter hver ingrediens for at lave et jævnt lag.
Giv modtageren følgende opskrift på et vedhæftet julekort:
Tilsæt
- 1 øko æg
- 100 g øko smør
Bland glassets indhold grundigt og tilsæt derefter smeltet smør og sammenpisket æg. Form ca. 16 kugler, tryk dem let flade (de flyder ud) og bag dem ved 160 grader i ca. 15 min.