INGREDIENSER

Til glasset:

1 glas – størrelse: 1 L

100 g brun øko farin

1 tsk øko bagepulver

½ tsk groft salt

½ tsk vanillesukker

180 g øko hvedemel

50 g hakkede, tørrede øko tranebær

100 g øko sukker

100 g hakket, sød øko lakrids

100 g hakket, hvid øko chokolade

For en mere intens lakridssmag tilsæt 1 spsk øko lakridspulver

 

 

Modtageren skal tilsætte:

1 sammenpisket øko æg

100 g smeltet øko smør

 

ØKOLOGISKE

Jule-cookies med hvid chokolade, lakrids og tranebær

Hvad med at give en krukke økologisk julehygge til én, du har kær? Når du bruger økologisk hvedemel, skal du i det mindste ikke bekymre dig om rester af sprøjtegifte.

Tag et glas på ca. 1 liter. Læg brun farin i bunden og tryk det let ud, så det danner et fint lag. De øvrige ingredienser fordeles nemmere – ryst evt. glasset let efter hver ingrediens for at lave et jævnt lag.

Giv modtageren følgende opskrift på et vedhæftet julekort:

Tilsæt 

- 1 øko æg

- 100 g øko smør

Bland glassets indhold grundigt og tilsæt derefter smeltet smør og  sammenpisket æg. Form ca. 16 kugler, tryk dem let flade (de flyder ud) og bag dem ved 160 grader i ca. 15 min.

Se flere opskrifter