INGREDIENSER
15-20 stk.
Rugbrød 25o g øko hvedemel 2oo g øko fuldkornshvedemel, f.eks. Ølandshvede 1 tsk øko sukker 1 tsk salt 2 tsk øko bagepulver 1 tsk natron 1 tsk tørret øko oregano 1oo g øko ost i små tern 1 øko squash, revet
|
4 dl øko letmælksyoghurt 2 øko æg ½ dl øko olivenolie 1 dl øko tomater, mosede eller hakkede 1 fed øko hvidløg Salt og peber 1oo g øko ost, revet |
Økologiske
PIZZAMUFFINS
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft). Bland begge slags mel, sukker, salt, bagepulver, natron og oregano sammen. Vend ost i tern og squash i. Rør yoghurt med æg og olivenolie og vend melblandingen sammen med yoghurtblandingen.
Fyld dejen i papirmuffinsforme. Rør tomat med hvidløg, salt og peber. Smør forsigtigt lidt tomatsauce på hver muffin og top med lidt revet ost. Bag dem i ca. 20 minutter,
eller til de er gyldne og gennembagte. Afkøl inden servering.
Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.