INGREDIENSER

15-20 stk.

Rugbrød

25o g øko hvedemel

2oo g øko fuldkornshvedemel, f.eks. Ølandshvede

1 tsk øko sukker

1 tsk salt

2 tsk øko bagepulver

1 tsk natron

1 tsk tørret øko oregano

1oo g øko ost i små tern

1 øko squash, revet

 

 

4 dl øko letmælksyoghurt

2 øko æg

½ dl øko olivenolie

1 dl øko tomater, mosede eller hakkede

1 fed øko hvidløg

Salt og peber

1oo g øko ost, revet 

 

Økologiske

PIZZAMUFFINS

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft). Bland begge slags mel, sukker, salt, bagepulver, natron og oregano sammen. Vend ost i tern og squash i. Rør yoghurt med æg og olivenolie og vend melblandingen sammen med yoghurtblandingen.

Fyld dejen i papirmuffinsforme. Rør tomat med hvidløg, salt og peber. Smør forsigtigt lidt tomatsauce på hver muffin og top med lidt revet ost. Bag dem i ca. 20 minutter,

eller til de er gyldne og gennembagte. Afkøl inden servering.

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

Se flere opskrifter