INGREDIENSER
10-12 stk
80 g øko hvedemel 200 g øko mandler, smuttede 175 g øko smør 200 g øko flormelis 2 spsk. øko sukker 1 knivspids bagepulver 200 g øko rabarber 5 øko æggehvider |
ØKOLOGISKE
Rabarbermuffins
Smelt smørret i en lille gryde. Imens males mandlerne i en foodprocessor til mandelmel. Bland derefter smør, flormelis og mandelmel godt sammen i en skål. Tilsæt derpå hvedemel, bagepulver og æggehvider og rør sammen, så det bliver til en glat dej.
Vask og skær rabarber i passende stykker. Drys dem med lidt sukker og vend rundt, så det opløses let. Vend dem derefter i dejen.
Smør nu nogle muffinsforme og fyld dem 2/3 op med dej.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 12 minutter.
Tag dem ud og server dem lune.