INGREDIENSER

TIL 8 PERSONER 

100 g øko smør

175 g øko hvedemel

65 g øko flormelis

1 øko æg

 

Fyld 

ca. 150 g øko hindbærmarmelade

 

Glasur

150-175 g øko flormelis

En smule vand

 

Topping

2 spsk usaltede øko pistacienødder

ØKOLOGISKE

Stjerne-snitter

Smør, hvedemel, æg og flormelis æltes sammen – det er klart nemmest at komme ingredienserne i en foodprocessor, men man kan også ælte dejen i hånden. Dejen skal kun lige samles, så pas på med at arbejde for meget med dejen. Lad dejen hvile på køl i ca. 30 minutter, så er den nemmere at rulle ud.

Dejen rulles ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3-4 mm tyk. Udstik dejen i stjerner, cirkler, firkanter eller andet sjovt. Læg forsigtigt de udstukne stykker dej på en bageplade med papir.

Bag dem ved 200 grader i ca. 8-9 minutter, eller indtil de er gyldne. Imens bundene er i ovnen røres flormelis og vand sammen til en tyk glasur.

Bundene lægges sammen med ca. 1 tsk marmelade, og pyntes med glasur og finthakkede pistacienødder på toppen.

Opbevar kagerne i en tætsluttende dåse.

Vidste du...

At farven på en økologisk æggeblomme er naturlig og kan variere hen over året? Om sommeren er den meget gul, fordi hønsene får masser af frisk græs at spise.

Se flere opskrifter